22 iulie 2013

Palavrageala mintii

Va angajati intr-o situatie mental emotionala foarte obosituare, care va epuizeaza si scade nivelul vibrational? Astfel atrageti situatii care rezoneaza starea, proiectati spre voi, spre acea persoana si in constiinta de masa ganduri de vibratie joasa si asta atragem in mod constient.
Mintea - aspectele intra in actiune si va furnizeaza argumente si contra argumente, scenarii de tot felul, care nu contin nici o solutie/rezolvare.
Puteti opri acest carusel mental oricand amintindu-va ca nu este vorba despre noi, ca nu conteaza si suntem prezenti, creativi si ne bucuram de viata.
Exista un alt aspect al gandirii in care cautati solutii, faceti planuri pentru a rezolva problemele. Inca sunteti angajati, inca actionati mental-emotional si asteptati raspunsuri din afara.
Ati putea ca doar sa alegeti sa RESPIRATI, sa iesiti din minte si sa permiteti. Doar deveniti constienti de ceea ce se petrce la nivel mental-emitional si alegeti.
Intrebarea este deschisa, fara atasamente emotionale, fara judecata si fara sa definiti raspunsuri posibile, fara asteptari. Este reconfortant, este creativ, va eliberti de stes.
Deschideti-va si exprimati-va intentia de a privi. Fiti pe receptie, fiiti observatori. Raspunsul apare singur.
Urmeaza dimensiunea procesului de gandire; este linistea mental - emotionala si exprimarea creativa. Sunteti mult mai mult constienti, mai permisivi, detasati, fara griji, astfel incat procesul creator devine natural, accesati cunoastera interioara, sincronizati, inspiratia face parte din viata noastra magica sau modul natural de a trai se releveaza.
De aici se deschid alte dimensiuni ale gandirii prin absenta gandirii, prin fuziunea mentala cu cunoasterea inteligentei divine.
Asfel deveniti constienti de prezenta, de maretia si puterea voastra.
Dimensiunea gandirii fara gandire conduce la ganduri creative, inspiratie, ganduri prin care vom comunica energii inimii pe langa radianta ei naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu